Mijn favorieten

Reacties-Van-Klanten

Reactie van Paulus Rinkstraat 3

Wij hebben Jacynta leren kennen bij de aankoop van ons prachtige nieuwe huis. De klik was er direct bij de eerste rondleiding, Jacynta is een heel prettig persoon die niet alleen vertelt, maar ook oplettend luistert naar de wensen van de klant. Daarom besloten we later om haar ook te vragen ons oude huis te verkopen, op zich een bijzondere keuze maar we vertrouwden haar volledig en wensten net zo'n presentatie van ons huis.
Daarop werden we streng maar rechtvaardig begeleid in het aanpakken van ons huis voor de verkoop, met goede tips en inzichten, zodat we de professionele fotograaf een zeer mooie fotoshoot konden laten doen (inclusief een extra 3D toer in virtual reality, aanrader!). Dit resulteerde in een overvloed van views op Funda, en een tiental bezichtigingen die de eerste week werden ingepland.. en het resultaat mocht er zijn: binnen een week was ons huis verkocht aan een enthousiaste koper.
Jacynta is een betrokken makelaar, oprecht en professioneel, maar ook met een goed gevoel voor humor!
Remco en Ellen van den Burg


Reactie van Shirley en Pierre Mathon

Wij hoorden van J2 makelaardij via via. Meteen bij het eerste gesprek was het gevoel al goed. Professionele aanpak, kleinschalig, dus veel persoonlijke aandacht. Dit betekende voor ons vooral snelle reacties op vragen en veel contact na bezichtigingen. Dit heeft dan ook geresulteerd in een zeer snelle verkoop van ons huis, binnen 10 weken. Wij zijn heel tevreden en zullen bij een eventuele volgende keer zeker weer in zee gaan met J2 makelaardij. 
Pierre en Shirley Mathon

 

 

Reactie van Joke van Vlaenderen

Ik hoorde voor het eerst over J2 makelaardij Jacynta Janssens toen ze begin 2014 in een recordtempo van 6 weken de woning van mijn werkgever wist te verkopen. Via deze verkoop kwam de verkoper van onze huidige woning ook bij Jacynta terecht.
Ons eerste contact was bij de bezichtiging van onze huidige woning. We waren op slag verliefd op de woning maar er waren meer kapers op de kust en er moesten bij ons nog twee woningen verkocht worden. Van onze uitdaging, de verkoop van die woningen, hebben dan ook Jacynta's uitdaging gemaakt.Met de styling adviezen, het verven van wat muren, en de hulp van een fantastische fotografe is dit binnen 10 weken gelukt.Ook de verkoop van de woning van mijn vriend, die in de familie gebleven is, heeft ze geweldig begeleid met als gevolg dat we in een maand tijd drie keer samen bij de notaris zaten.
We kijken terug op een periode met veel, prettig en eerlijk contact op een makelaar die haar vak verstaat en veel tijd en aandacht voor haar klanten heeft.

 

 

Reactie van Nancy Visser

Jacynta is een zeer enthousiaste makelaar die ervoor gaat. Ze wist ons huis binnen 7 weken te verkopen terwijl de markt in 2014 niet helemaal gunstig was. 'Zien is kopen' is het devies van haar dus ze had voor de foto's een professionele fotograaf in de hand genomen die ons huis perfect (en waarheidsgetrouw) op de gevoelige plaat had vastgelegd. Wij willen Jacynta dan ook graag aanbevelen aan toekomstige woningverkopers. Ze is doortastend, recht door zee en eerlijk. 
Fijne makelaar om mee samen te werken, een aanrader!

 

 

Reactie van Koos Overbeeke

"Jacynta verkoopt het!"
Na vijf jaar en drie gerenommeerde makelaars die er alle drie niet in slaagden ons huis te verkopen kwam ik via een zakenrelatie Jacynta (J2 makelaardij) op het spoor. Haar aanpak is anders dan die van de grote makelaars. Haar resultaten zijn enorm veel beter. Binnen 2 maanden was het huis verkocht en voor een goede prijs. Daarom zeg ik: Jacynta verkoopt je huis.

 

 

Reactie van Robin Groenendijk en Nanda de Graaf

Eind 2013 liep het nou niet echt storm met de huizenverkoop. Tenminste, landelijk niet. Volgens zeggen bij J2 makelaardij wel.
We hoefden dus niet lang na te denken wie we zouden kiezen voor de verkoop van onze patiowoning in Teteringen. Al bij het eerste bezoek van Jacynta Janssens werd duidelijk waarom. “Een woning moet er goed uitzien, dan kan ik hem verkopen, anders niet” Dit enthousiasme, gecombineerd met adviezen voor de inrichting om het huis aantrekkelijker te maken, heeft effect gehad. In het voorjaar van 2014 was ons huis verkocht. Wij kunnen J2 makelaardij dan ook van harte aanbevelen.

 

 

 

Reactie van Anja en Wim Geerts

Jacynta Janssen van J2 Makelaardij verdient in alle opzichten een aanbeveling! Een jaar geleden overwogen wij om ons huis in de Vlindervallei te verkopen. Ze zei: ‘Wil je het huis te koop zetten of wil je het verkopen?’. Dat is een keuzevraag die ons steeds is bijgebleven. Het is ook een vraag die aanzet tot actie. Nou, dat hebben we geweten. Na een periode van voorbereiding (opruimen, foto’s maken, teksten maken) stond ons huis op Funda. De eerste kijker hapte en dat is voor Jacynta een reden om niet meer los te laten. Ze heeft ons goed en actief op de hoogte gehouden van de (korte) onderhandelingen en ons huis was erg snel verkocht. We zijn in contact gebleven met elkaar en de afgelopen week heeft ze ons goed geadviseerd met de aankoop van een huis in Amsterdam. Haar advies: ‘blijf in contact’, hebben we opgevolgd met een positief resultaat. Samengevat: heb je plannen om een huis te kopen of te verkopen: kom in actie en ga naar J2 Makelaars!
 
 

 

 

Reactie van John en Jacqueline Janssen

Je kinderen (bijna) de deur uit? Plannen voor de verkoop van je huis? Een nieuwe woonomgeving al in je vizier? Zet ondanks de zakelijke en emotionele hobbels gewoon door. Zoek er wel die kundige makelaar bij die in jouw plannen past. Een die jouw gedachten aanvoelt en je wensen begrijpt. De juiste vent voor de verkoop van onze tent? Dat bleek een vrouw. Wij wisten goed wat we wilden en vonden bij J2 Makelaardij, in de persoon van Jacynta Janssens, die professional die daar prima bij past. Een goed luisterend oor, kennis van zaken, een scherpe blik voor kansen en mogelijke kopers, en prettig en open in de omgang. Samen ‘vlogen’ we in enkele maanden door de verkoop van ons huis en recht op het doel af naar de aankoop van ons appartement. Wij woonden goed en prettig en we wonen nu weer prima, en genieten er volop van! Verkopen en aankopen hoort een prettig traject te zijn. Van de start tot de afronding ervan: J2 was een belangrijke steun voor ons. Jacynta: dank voor je inzet.

 

 

Reactie van Linda en Joep van Geffen

Met genoegen kijken we terug op de verkoop van het huis aan de Kapucijnenhof. Met veel expertise en overtuigingskracht is het Jacynta gelukt om dit, mooie maar niet alledaagse appartement van onze ouders te verkopen. Het is zo goed bevallen dat wij nu ook ons eigen huis via Jacynta verkopen! Jacynta, bedankt voor alle service en op naar de volgende!

 

 

Reactie van Nancy & Günther

Altijd gehuurd en nooit gekocht, wij waren (zijn het eigenlijk nog steeds) 2 leken. We wisten wel wat we wilden, maar het onderhandelen daar zijn wij beiden geen kei in. Dus in zo'n geval komt een aankoopmakelaar goed van pas. En wat voor één..... Eéntje die zelfs tijdens een potje tennis in de avond voor je door onderhandelt. Dat zal de verkopende partij geweten hebben.

Jacynta heeft ons super ondersteund en begeleid. Uiteraard heeft ze ook het onderste uit de kan gehaald tijdens de onderhandelingen. Later, tijdens het tekenen van de papieren met de verkopers, konden ook zij hun waardering uitspreken over haar en dat ze baalden dat zij niet een makelaar als Jacynta hadden.
Wij zijn een stuk wijzer geworden, onderhandelen is nog steeds niet ons sterkste punt, maar dat hoeft ook niet meer. Onze eerste bezichtiging met Jacynta was meteen raak en we hebben het gekocht!
Jacynta bedankt

 

 

Reactie van Jannie van Bers

Toen ik op zoek was naar een eigen woning werd ik door een vriendin gewezen op j2 makelaardij.  Bij de eerste kennismaking met Jacynta voelde het meteen goed.
Als mijn aankoopmakelaar ging Jacynta actief en enthousiast aan de slag en regelde alles vlot en vakkundig. Ze nam me veel uit handen en hield me tegelijkertijd van alles op de hoogte.
Met resultaat: ik woon inmiddels met plezier in mijn nieuwe huis!

 

 

Reactie van Saskia Kitslaar

Gelukkig is Jacynta Janssens ook mijn aankoopmakelaar geweest.Haar ervaring, betrokkenheid en haar vakkundig handelen hebben mij goed geholpen.En daarbij is Jacynta ook nog een leuke en gezellige vrouw waarbij ik me erg op mijn gemak voelde. En bij zo’n grote investering als het kopen van een huis is dat een prettige bijkomstigheid.
Mooi om je te ontmoeten !
Groet, Saskia Kitslaar

 

 

Reactie van Anja Blewanus

Als je wilt verhuizen, ga je op zoek naar een makelaar. In onze straat heeft J2 al eerder woningen verkocht. We hebben een afspraak gemaakt en bij de allereerste kennismaking was er meteen een klik. Het enthousiasme spat er vanaf.  Met onze wensen is rekening gehouden en met de kundigheid, inzet en vertrouwen van Jacynta hebben we een plan opgesteld. Voor vragen, tips of advies konden wij altijd bij haar terecht. In amper 8 weken hebben we ons doel glansrijk gehaald. Het huis is succesvol verkocht. Ik kan niet anders zeggen dan dat J2 een absolute aanrader is. 
 

 

Reactie van Kees Verbunt

De samenwerking tussen Jacynta met haar expertise als makelaar en mij als verkoper is uitstekend verlopen. Jacynta levert maatwerk. Door een goed doordachte presentatie (benadrukken positieve punten van de woning,  gebruik van montagefoto’s  die de mogelijkheden van modernisering goed verbeelden) en het vragen van een goed onderbouwde verkoopprijs slaagde zij erin een vijftiger jaren woning binnen zeer korte tijd te verkopen. Jacynta, mede namens mijn familie bedankt voor je betrokkenheid en inzet.
 

 

Reactie van Roos Schoones

Via via ben ik bij J2 makelaardij terecht gekomen en met Jacynta was er vanaf het 1e moment een klik.
Ze heeft mij ervan overtuigd voor mijn huis een reëele vraagprijs neer te zetten. Na re-styling van mijn woning en plaatsing op Funda was het na de 1ste bezichting gelijk raak. Verkocht, en dat binnen 10 dagen!

Met Jacynta, als aankoopmakelaar was een nieuw fantastisch huis, op de plek waar ik het wilde, snel gevonden.
Het regelen van keuring, taxatie, zorgen dat alles op tijd gebeurde, het beantwoorden van mijn vele vragen. Geen moeite  was te veel. Binnen 2 1/2 maand was mijn huis verkocht, heb ik een ander huis aangekocht en ben ik verhuisd.

Hoera voor Jacynta, zonder wie dit zeker niet gelukt zou zijn.
 

 

Reactie van Wilco, Moniek, Sanne en Jasmijn Huisman

Dankzij J2 Makelaardij hebben wij onze droom verwezenlijkt: een vrijstaande woning.
Jacynta heeft ons ervan overtuigd dat de woningmarkt niet alleen slecht is maar ook kansen biedt om onze woonwens te verwezenlijken.
En dat heeft ze ook waargemaakt!
Door haar persoonlijke, betrokken aanpak en een re-styling van onze woning met een mooie fotopresentatie, was onze woning al binnen 4 weken verkocht. Voor de prijs die wij in ons hoofd hadden. Iedereen stond versteld in deze tijd.
Ook heeft ze onze nieuwe (droom) vrijstaande woning succesvol aangekocht. De woning voldoet aan de wensen van al onze gezinsleden. Het hele traject van verkoop en aankoop was in 2 maanden geregeld op een manier dat we geen financieel risico liepen wat betreft de verkoop van onze eigen woning.
Jacynta: enorm bedankt!